Hoofddorp: Kop-staart aanrijding met drie wagens op de N201

Hoofddorp, 3 november – Op de N201, het stuk tussen de IJweg en de van Heuven Goedhartlaan, zijn zaterdagmiddag drie auto’s op elkaar gebotst. Het ongeval gebeurde omstreeks half drie toen er een lange rij wagens voor het verkeerslicht stond te wachten.

De achterop komende voertuigen hebben waarschijnlijk niet gezien dat het verkeer stil stond. Enkele mensen zijn in de ambulance nagekeken maar niemand hoefde mee voor verdere verzorging. Een jongetje heeft van de hulpverleners voor de schrik een troostbeertje gekregen. Twee rijstroken waren gedurende de afhandeling afgesloten en twee auto’s moesten door de bergingsdienst worden versleept.

Fotografie: Eric van Lieshout

Misschien vindt u dit ook interessant?

Een gedachte over “Hoofddorp: Kop-staart aanrijding met drie wagens op de N201”

  1. Ietwietwaait

    Dat verkeerslicht is afgelopen zomer opnieuw ingeregeld. Ik heb dagenlang mensen in de schakelkast zien knoeien.

    Sinds die tijd is het een hopeloze zaak, komend vanuit het dorp/de van heuven goedhartlaan linklsaf willend staat het verkeer vast voor rood licht, maar wel zo ver dat de staart ervan over de kruising met de kruisweg en de VHG-laan heenstaat.
    Ook omgekeerd is dat het geval, en staat de staart soms tot op de N201. Een gevaarlijke situatie.

    Ook wat nu gebeurd is, de lange rij komend vanuit Heemstede en rechtsaf hoofddorp in willen gaand, is een gevolg van de veel te korte groentijd, 5 autos hooguit per ronde. Langer gaat ook niet, want rechts om de hoek sta je meteen vast voor de kruising met de kruisweg. DIe beide kruisingen waren voor het geknutsel aan de installaties veel beter op elkaar afgestemd qua verkeerslichtinstallaties.

    Graag terug naar de instellingen van voor april 2012, en heel snel!!!

Reacties zijn gesloten.